EvenimentMaramuresul Istoric

O nouă acțiune SALVAMONT: Tânăr ucrainean aflat în hipotermie găsit de salvamontiști

O nouă acțiune de căutare-salvare a SPJ Salvamont Maramureș în această dimineață a unui cetățean ucrainean care a sunat la 112 spunând că este rătăcit, nu mai poate umbla din cauza faptului că fiind ud este în hipotermie și acuză o stare de rău. Este plecat de câteva zile prin munți, singur, nemancat, fără provizii, fără haine de schimb și nu mai are posibilitatea de a se orienta.

La acțiune a plecat o echipa a SPJ Salvamont Maramureș împreună cu o echipa a Poliției de Frontieră din Bistra, structura din cadrul ITPF Sighetu Marmației.

Tânărul de doar 22 ani a fost găsit repede de salvatorii montani. Este într-o stare de sanatate bună, a fost evaluat medical și i s-a oferit hrană și ceai cald iar ulterior salvatorii l-au preluat cu autospecială Salvamont și îl vor coborî urmând să îl predea autorităților competențe.


Te-ar putea interesa si

SĂRBĂTOARE: Hramul Bisericii „Sf. Voievod Ştefan cel Mare” din incinta Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – URMARE TRAGEDIE VIȘEU: Motociclistul polonez spulberat de BMW-ul condus de un medic a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. Doctorul a murit pe loc

Vasile Dale

DIVERGENȚE la ITPF Sighet: Vrem orele sindicale! VS Să trimită sentința în care se precizează calitatea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.