BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Val de accidente pe șoselele din Maramureș. Evenimente la Satulung, Bozânta Mică și Rușor

SATULUNG – DN1C: O persoană rănită

Astăzi, 4 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit în urma unui apel prin 112 la un accident rutier produs pe D.N. 1C, între localitățile Hideaga și Satulung.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că, un bărbat de 44 de ani din comuna Bârsana a condus un autoturism, având direcția de deplasare înspre municipiul Dej, a oprit pe acostament, moment în care a fost acroșat în partea stângă spate de către un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani din Baia Mare.

Conducătorul auto de 44 de ani a suferit vătămări corporale, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilometru rezultatele fiind zero. În cauză se continuă cercetările privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

BOZÂNTA MICĂ: Șofer (19 ani) s-a răsturnat cu mașina

Astăzi, 4 octombrie 2024, în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Bozânta Mică.

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 19 ani aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare dinspre localitatea Arieșu de Câmp înspre localitatea Lăpușel, ajuns în dreptul unui imobil, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

RUȘOR: DN18B

Un alt accident rutier s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă de pe DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, în zona localității Rușor spre Colpanic Mănăștur. Din primele informații se pare că două autocamioane cae circulau din sensuri opuse s-au acroșat.

O persoană a fost rănită fiind preluată de echipajul medical al SAJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ARESTAŢI PREVENTIV: Au forţat o tânără să urce în autoturism, apoi au plecat. Maşina a fost depistată la Şomcuta Mare

Vasile Dale

Rochiile din dantela tot mai purtate de la an la an

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE STR. A. MUREŞANU: Femeie lovită de o maşină în timp ce traversa strada

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.