BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Rețea internațională de trafic de droguri la PETROVA – 7 suspecți, maramureșeni și ucraineni, săltați de mascați

A fost desfășurare impresionantă de forțe în această seară la Petrova. Ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș coordonați de un procuror DIICOT Maramureș au reușit destructurarea unei rețele internaționale de trafic de droguri de risc și mare risc.

Conform surselor noastre din rețea făceau parte atât cetățeni români cât și cetățeni ucraineni. Aceleași surse de încredere au precizat faptul că operațiunea a fost un adevărat succes și s-a reușit prinderea în flagrant a indivizilor.

Cititorii noștri ne-au transmis imagini foto de la locul acțiunii. Au fost peste 20 de mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale care au participat la percheziții. Una dintre locații o parcare situată vis-a-vis de sediul Primăriei din Petrova. Acolo un fost percheziționat un autoturism.

Totodată, la aproximativ 300 de metri de Primărie, pe o uliță au avut loc alte percheziții într-o gospodărie. Sursele noastre spun că proprietarii ar fi plecați din țară însă fiul acestora ar fi în țară. Numai că acesta nu ar fi fost găsit la domiciliu.

Sursele www.vasiledale.ro au precizat faptul că suspecții au fost filați de săptămâni întregi iar în acestă seară ofițerii antidrog au reușit prinderea lor în flagrant.

Despre cantitatea de droguri descoperită nu am reușit să aflăm detalii și nici despre modul exact cum erau aduse stupefiantele în România. Se pare că acestea ar fi fost introduse în mod ilegal din Ucraina prin munții Maramureșului.

De aici se naște o mare întrebare: să ne mire faptul că în ultimele zile granița externă a UE și NATO este luată cu asalt de ucrainenii care fug din calea războiului și trec ilegal granița în România? Are sau nu vreo legătură faptul că echipajele de salvare aleargă dintr-o parte într-alta a munților pentru a salva fugarii ucraineni? Doar ne întrebăm, firește răspunsuri oficiale suntem siguri că nu vom primi.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Percheziţii la Vişeu de Sus – droguri şi arme descoperite de mascaţi (actualizare)

Redactie

RETINUT ȘI ARESTAT PREVENTIV – Un bărbat fără drept de a conduce a fost depistat de polițiștii din Baia Mare. Avea 5 dosare penale

Vasile Dale

ATENŢIE! Maşină în flăcări la Sighetu Marmaţiei (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.