BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Un minor s-a postat pe rețelele de socializare în timp ce conducea fără permis o mașină de teren neînmatriculată. Are dosar penal

Un minor din Poienile de Sub Munte a crezut că rețelele de socializare îi vor aduce notorietate în rândul internațiunilor. Acesta ar fi luat o mașină de teren neînmatriculată și a ieșit la plimbare pe drumurile din localitate. Nu a mers singur, ci și-a luat doi amici cu el în vehicul.

Fapta lui de vitejie pe drumurile publice deși nu avea permis de conducere a fost filmată de cei doi prieteni, minori și ei. Apoi filmulețul a fost urcat pe rețelele de socializare, în speranța că vor devenit ”vedete”. Numai că imaginile au fost văzute și de polițiști care au început imediat o anchetă.

Ce spune Poliția Maramureș

În urma apariției pe o rețea de socializare a unor imagini video în care un minor ar conduce un autoturism vă comunicăm faptul că polițiștii Secției 4 Leordina au efectuat verificări specifice, fiind identificat conducătorul autoturismului ca fiind un minor de 15 ani din Poienile de Sub Munte.

Polițiștii subunității teritoriale s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat în vederea luării măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Un păstor din Rogoz a fost bătut cu bestialitate de un localnic din Suciu de Jos. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

REȚINUT: Un șofer beat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor băimăreni (actualizare)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Accident rutier la Groşii Băii, o persoană încarcerată

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.