BREAKING NEWSEveniment

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Băimărean depus în arest după ce și-a bătut soția de a băgat-o în spital

Poliţiştii judiciari din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, fiind dispusă reținerea lui pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 2 octombrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce, în jurul orei 21.00, au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, o femeie de 66 de ani din Baia Mare, ar fi fost agresată fizic în repetate rânduri și intervale diferite de timp, de soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 68 de ani. Victima a fost internată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

În baza sesizării și probatoriului administrat în cauză , polițiștii băimăreni au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului de 68 de ani, emis de Judecătoria Baia Mare, de unde au fost ridicate mai multe probe care pot servi la documentarea activității infracționale.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE – Polițiștii au identificat bărbatul găsit decapitat în zona barajului Firiza. Află detalii incredibile (FOTOGRAFII ȘOCANTE)

Vasile Dale

“XENA ÎN PERICOL”: Postul de director general al Poliţiei Locale va fi scos la concurs

Redactie

Tineri prinși de jandarmi cu substanțe posibil interzise în Parcul Dacia din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.