BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: La adăpostul întunericului, un tânăr bătut crunt pe o stradă din Baia Mare

Imagini greu de urmărit au apărut pe rețelele de socializare în cursul zilei de astăzi. Cumea este faptul că acestea au fost postate tocmai pe profilul celui care ar fi filmat oribilele fapte.

Un tânăr este efectiv snopit în bătaie de un alt individ. Este lovit cu pumnii la nivelul capului, dar și în zona coastelor. Agesorul nu s-a mulțumit cu atât: l-a lovit fără milă și cu picioarele, dar și cu genunchii în gură.

Polițiștii au fost sesizați despre incident și fac cercetări sub coordonarea unui procuror. Culmea este că agresorul este cercetat în liberate cu toate că loviturile pe care le-a încasat victima sunt extrem de violente.

Ce spune Poliția

În urma apariției în spațiul public a unor imagini video postate pe o rețea de socializare, vă comunicăm faptul că, la nivelul Biroului de Investigații Criminale Baia Mare sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal în vederea luării măsurilor legale, întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, persoanele implicate în incident fiind identificate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Preotul din Ungureni a urcat băut la volan și a provocat un grav accident rutier la Târgu Lăpuș (video șocant cameră supraveghere)

Vasile Dale

Percheziţii în legătură cu nunta cu sute de invitați și cu mireasa din Borșa, Maramureș descoperită cu coronavirus, în Oradea (foto/Video)

Redactie

TRAGEDIE: Bărbatul din Baia Mare salvat din apele reci ale râului Sasar a murit la Spitalul Municipal Sighet

Vasile Dale

1 mesaj

Bm octombrie 6, 2024 at 12:42 pm

2 neuroni, unul din ei pe moarte.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.