Sport

Jandarmii maramureșeni aleargă la competiția sportivă Half Marathon 2024

Astăzi are loc cea de-a treia ediție a competiției sportive outdoor cu caracter urban ,,Baia Mare Half Marathon 2024″, competiție care urmărește responsabilizarea socială pentru protejarea pădurilor și necesitatea plantării de noi copaci pentru o viață sănătoasă.

Șase colegi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș au spus DA provocării de a alerga cât mai mulți kilometri pentru a contribui, alături de alți cetățeni, la plantarea cât mai multor arbori. Pentru fiecare kilometru alergat, organizatorii vor planta câte un copac.

Doi dintre colegii noștri au ales cel mai greu traseu, Semi Maratonul care se desfășoară pe o distanță de 21 km și se poate parcurge în maximum trei ore, iar ceilalți patru colegi au ales traseul Cross care se întinde pe o distanță de 7 km ce trebuie parcurși în mai puțin de o oră.

Te-ar putea interesa si

PENTRU PRIMA DATĂ: ACS Extrem Rivulus din Baia Mare aduce circuitul mondial de skateboarding World Rookie Tour și în România

Redactie

ÎNCĂ O PERFORMANȚĂ: Maramureșeanii Adrian Lupșe și Răzvan Ionuțaș, pe podiumul Cupei României de Skandenberg

Vasile Dale

FOTBAL FEMININ. LIGA 1: Victorie spectaculoasă pentru echipa de la Fotbal Feminin Baia Mare

Redactie

1 mesaj

A.K octombrie 6, 2024 at 1:44 pm

Colegii jandarmi aleargă pentru un copac pe km, plantat, care ca crește în 100 de ani.. dacă apucă. Minte puțină având, mai bine ar alerga să-și îndeplinească datoria și să protejeze pe cei câțiva rămași de la tăiere. Care deja sunt maturi și vulnerabili la drujbele ticăloșilor.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.