BREAKING NEWSImportant

BALUL ALBASTRU 2024: O seară de eleganță, emoție și generozitate

Eveniment găzduit de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș va avea loc la Casa Crișan în 17 octombrie 2024, ora 17.30.

Avem deosebita onoare și bucurie de a vă invita să participați la un eveniment unic și plin de magie – Balul Albastru, o celebrare a rafinamentului, muzicii și dansului, care va avea loc joi, 17 octombrie 2024, de la ora 18:30, într-un decor de poveste, la Casa Crișan restaurant.

Scopul acestui bal nu este doar de a vă oferi un prilej de reîntâlnire într-un cadru festiv, ci și de a sprijini comunitatea noastră. Împreună cu Rotary Club Baia Mare 2005, ne unim forțele, iar fondurile strânse vor fi redirecționate spre achiziționarea de echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare – laboratorul de recuperare medicală, medicină fizică și balneologie.

Seară memorabilă, alături de invitați de excepție!

ntr-o atmosferă fermecătoare, vă veți lăsa cuceriți de vocea extraordinară a lui Cezar Ouatu, un artist de renume, și de farmecul inegalabil al Madalina Ghenoiu, acompaniată de Grupul INSIEME. Fiecare moment va fi o călătorie emoționantă, o sărbătoare a muzicii și a artei.

Dress code-ul serii?

Desigur, albastru– culoarea care ne unește, simbolul eleganței, solidarității și al generozității.

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până la data de 11 octombrie 2024, la numărul de telefon 0751920625 – Florina Botiș sau la adresa de e-mail: [email protected]. Prețul unei invitații este de 500 ron.

 Pentru societățile interesate să devină parteneri ai evenimentului, avem disponibile pachete speciale de sponsorizare. Vă invităm să ne contactați pentru detalii suplimentare.

 Evenimentul este deschis tuturor persoanelor care doresc să se alăture acestei cauze nobile și să sărbătorească solidaritatea în afaceri și comunitate.

Vă așteptăm să străluciți și să vă bucurați de această seară alături de noi!

 Evenimentul face parte din proiectul „Prosperitate Regională – Parteneriat pentru Antreprenoriat”, realizat cu sprijinul Consiliul Judeţean Maramureş.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat – ACTUALIZARE

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Spectator leşinat la Campionatul Mondial de Orientare pentru Tineret

Redactie

”BUN DE MARAMUREȘ” DE SFÂNTĂ MĂRIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.