BREAKING NEWSSport

Jandarmeria Maramureș, locul al III-lea la competiția sportivă Half Marathon 2024

Ieri a avut loc cea de-a patra ediție a competiției sportive outdoor cu caracter urban ,,Baia Mare Half Marathon 2024″, competiție desfășurată cu scopul de a responsabiliza cetățenii pentru protejarea pădurilor și a plantării de copaci pentru o viață sănătoasă.

Participarea la această competiție este deja o tradiție pentru jandarmii maramureșeni care aleargă în fiecare an pentru o cauză nobilă.

Anul acesta, colega noastră, plt. Vancea Diana a ales să reprezinte unitatea noastră la cea mai grea probă din concurs, semimaratonul de 21 km. Munca susținută și perseverența au dus-o pe podium, clasându-se pe locul al III-lea la categoria femei 19-29 de ani. Diana a parcurs distanța de 21 de km în doar o oră și treizeci și cinci de minute, adică aproape jumătate din timpul alocat pentru finalizarea cursei.

Pasionată de sport încă de mică și de atletism în mod special, Diana se antrenează pentru această competiție încă de la începutul anului și lună de lună a reușit să își depășească record după record. A muncit foarte mult pentru această cursă, anul acesta alergând peste 4000 de km, adică în medie între 10 și 15 km zilnic.

Diana lucrează la Jandarmeria Maramureș din anul 2017, an în care, după absolvirea liceului, s-a înscris la Școala Militarăde Subofițeri Jandarmi Petru Rareș din Fălticeni, pentru ca douăsprezece luni mai târziu să devină ,,jandarm cu acte în regulă” la IJJ Maramureș care este a doua ei familie așa cum ea însăși mărturisește.

Te felicităm Diana pentru toată munca depusă și pentru acest frumos rezultat. Ai reprezentat cu cinste instituția noastră și îți mulțumim pentru acest lucru!

Se cuvine să adresăm aprecieri și mulțumiri și celorlalți șase colegi care au participat la competiția Baia Mare Half Marathon 2024 și care, prin efortul și determinarea lor, au contribuit semnificativ la inițiativa comună de a lupta pentru un mediu mai sănătos și pentru protejarea pădurilor prin plantarea de arbori pentru o natură mai bogată.

Te-ar putea interesa si

Cu cât mai lungă vacanța, cu atât mai mare economia, la Ștrandul Termal Tășnad

Redactie

Altercație între doi bărbați în Săbișa. Femeie agresată de soț în Sârbi

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O maşină din Maramureş, implicată într-un carambol la Jucu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.