Important

ANTICIPARE ȘI SIGURANȚĂ ÎN TRAFIC: Instruirea polițiștilor maramureșeni pe linia conducerii defensive

Instruirea polițiștilor maramureșeni prin cursuri de perfecționare pentru conducerea autospecialelor într-o manieră preventivă, care să permită conducătorilor auto să deprindă anumite tehnici prin care reușesc să prevină producerea de accidente rutiere și să anticipeze pericolele iminente din trafic, este efectuată frecvent de polițiștii specializați în acest domeniu din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională Maramureș.

În cadrul pregătiri, polițiștii maramureșeni deprind un stil de condus în siguranță, precum și adoptarea unei conduite preventive în diverse situații neașteptate cu care se confruntă aceștia pe timpul deplasării la și de la intervenție.

Polițiștii exersează abilitățile necesare în ceea ce privește conducerea în regim de siguranță, tehnici corecte de abordare a virajelor, menținerea autospecialei pe traiectoria corectă la viteză crescută, frânarea de urgență la limită, precum și alte exerciții de îndemânare specifice.

Adoptarea unei conduite defensive contribuie la siguranța tuturor participanților la trafic, prevenția constituind mereu cheia siguranței rutiere. „Siguranța în trafic începe cu o minte alertă și o atitudine responsabilă!”.

Te-ar putea interesa si

ISU MARAMUREŞ: Câştigătorii concursului de protecţie civilă

Vasile Dale

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Vasile Dale

UN STROP DE CREDINȚĂ: Educarea preșcolarilor în spiritul valorilor moral – creștine la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.