BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: MĂSURĂ FERMĂ A POLIȚIEI MARAMUREȘ – Agent de poliție DESTITUIT după ce a fost depistat pozitiv la drog înainte de a intra în serviciu

La sfârșitul lunii aprilie 2024 vă prezentam în exclusivitate informații despre un polițist angajat de la Poliția orașului Șomcuta Mare, care a fost testat cu aparatul drugtest înainte de a intra în serviciu. Aparatul a indicat prezența unor substanțe interzise, astfel că omul legii a fost dus la spital pentru a-i fi prelevate probe de sânge și urină.

Sursele www.vasiledale.ro au precizat că acesta a cercetat în comisia de disciplină a IPJ Maramureș după ce rezultatele probelor au sosit de la Cluj Napoca. Acestea ar fi confirmat rezutatul drugtestului.

Comisia de discplină a IPJ Maramureș a dispus încetarea raporturilor de muncă prin DESTITUIRE împotriva agentului de poliție.

Vă reamintim că agentul de poliție nu era angajat de prea multă vreme în cadrul Poliției Șomcuta Mare.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/04/25/exclusiv-foto-politist-din-somcuta-mare-depistat-pozitiv-la-droguri-la-intrarea-in-timpul-serviciului-actualizare

Te-ar putea interesa si

Gabriel Bogdan Ștețco: Se lucrează intens la reabilitarea drumului județean 185 Hărnicești – Ocna Șugatag

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO / TREI VICTIME ÎN BAIA MARE: A intrat cu maşina direct în staţia de autobuz de pe str. V. Lucaciu. A lovit și o mașină aflată în Peco. Şoferul grav rănit (ACTUALIZARE 2)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.