BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un minor lovit cu sălbăticie de un tânăr din Poienile de Sub Munte. Agresorul internat forțat la Psihiatrie

Au fost clipe de coșmar pentru mai mulți tineri aflați la un local de pe raza comunei Poienile de Sub Munte, județul Maramureș. Din senin în timp ce voiau să intre în local, un alt tânăr ieșea. Pe scările de acces acesta a început să împartă pumni în stânga și în dreapta.

Prima victimă ce i-a ieșit în cale agresorului în vârstă de 23 ani a fost un minor de 17 ani. Acesta a fost lovit fără milă cu pumnul în gură. Apoi, un alt tânăr care era tot pe scări, abia a reușit să se apere în fața pumnilor și picioarelor pe care le-a încasat.

În câteva secunde, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, agresorul s-a întors și a intrat liniștit în restaurant. Victimele au cerut ajutor la 112 iar un echipaj al poliției a venit la fața locului. Cum agresorul a refuzat să se legitimeze, polițiștii au hotărât internarea acestuia la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Ce spune Poliția

La data de 5 octombrie 2024, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 17 ani ar fi fost victima unui agresiuni.

Polițiștii au intervenit cu promptitudine pentru aplanarea stării conflictuale. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că agresiunea s-ar fi produs în fața unui local public din comuna Poienile de sub Munte. Victima a refuzat transportul la spital.

La fața locului polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Față de acesta a fost dispusă internarea la o unitate medicală, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

Tânărul agresat nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Totodată, întrucât a refuzat să ofere date pentru stabilirea identității și a provocat scandal, tânărul de 23 de ani a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIAZARE – Inundaţii în municipiul Baia Mare. Gheaţă cât nuca în Buciumi şi Valea Chioarului. Copaci rupţi la Cavnic şi Mogoşa. Drumuri blocate (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV SCLAVIE BOZÂNTA MICĂ: AVEM DOCUMENTUL ARESTĂRII PREVENTIVE – Erau torturați și li se spunea că vor fi îngropați în cimitirul lor

Redactie

FOTO/VIDEO: DOLIU – Vlăduț, tânărul decedat la Berbești, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni au fost alături de familie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.