BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

A ajuns cu autoutilitara plină cu butelii într-un imobil din Moisei. Tânăr beat adormit pe șosea lovit de un taximetrist la Borșa (foto)

MOISEI

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit ieri, 10 octombrie 2024, la un accident rutier produs în localitatea Moisei.

Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa în fața sa.

În urma impactului, conducătorul în vârstă de 63 de ani a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Acesta nu a rămas internat sub supraveghere medicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

BORȘA

Polițiștii din Borșa au intervenit aseară, în jurul orei 21.00, în urma unei sesizări prin apel unic de urgență, la un eveniment rutier soldat cu victime.

Primele cercetări efectuate la fața locului au relevat faptul că, un bărbat de 40 de ani din oraș, ar fi pătruns cu autoturismul pe strada Victoriei, moment în care a surprins și accidentat un tânăr de 25 de ani, care se afla întins transversal pe mijlocul părții carosabile, existând suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice.

Acesta a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz.

STAREA TEHNICĂ VERIFICATĂ DE POLIȚIȘTI

Ieri, 10 octombrie, polițiștii din Baia Sprie au acționat în zona de competență pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 6.365 de lei.

De asemenea, au fost reținute nouă certificate de înmatriculare.

Acțiunile rutiere vor continua și în perioada următoare.

Te-ar putea interesa si

FOTO JANDARMERIA MARAMUREȘ – Un sucevean a fost surprins de o viitură în munții Rodnei. Mașina i-a fost ”îngropată” în aluviuni

Vasile Dale

VIDEO: Incendiu violent la acoperișul unei case din complexul turistic Borșa

Redactie

BAIA SPRIE: Un mopedist fără permis a provocat un accident de circulaţie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.