BREAKING NEWSEveniment

Trei persoane condamnate la închisoare cu executare pentru infracțiuni rutiere, depuse după gratii

Polițiștii maramureșeni au depistat și depus după gratii trei persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate, ca urmare a comiterii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui băimărean condamnat la o pedeapsă de 1 an si 4 luni închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Postului de Poliție Ieud au identificat un bărbat din localitate, condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Bogdan Vodă, au depistat pe raza comunei, un bărbat faţă de care Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru infracţiuni rutiere.

Toți cei în cauză au fost depuși în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Bănuit de comiterea de furturi din auto, identificat de polițiști

Activitățile specifice de cercetare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au condus la identificarea unui bărbat cercetat în patru cauze care au ca obiect furturi din autoturisme. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Baia Mare.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că acesta ar fi profitat de faptul că portierele unor autoturisme au fost lăsate neasigurate și ar fi sustras borsete cu diferite sume de bani, carduri, telefoane mobile și alte bunuri.

O parte din prejudicii au fost recuperate și restituite părților vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare anunță cea de-a VIII-a ediție a Balului Inimilor dedicată Sănătății Mintale a Copiilor și Adolescenților

Vasile Dale

Deputatul PNL Călin Bota cere ministrului Transporturilor informații privind începerea lucrărilor de modernizare a Gării Baia Mare 

Vasile Dale

TRAGEDIE LA BERBESTI: O JUDECATOARE DIN BAIA MARE A MURIT PE DN18 DUPA CE S-A IZBIT DE UN STALP DIN BETON (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.