BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: DN1C – Accident cu trei autoturisme în zona pădurii Stejarul (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, între pădurea Stejarul și Șomcuta Mare.

Din primele informații se pare că trei autoturisme au fost implicate într-un carambol. Bucăți din autovehicule sunt împrăștiate pe zeci de metri.

În acest moment intervin pompierii militari și echipajele medicale de la Șomcuta Mare. Polițiștii sunt la fața locului. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit, în urma unei sesizări prin S.N.U.A.U. 112, pentru soluționarea unui accident rutier produs în zona pădurii Stejarul.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, o femeie de 37 de ani din comuna Valea Chioarului, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare dinspre orașul Șomcuta Mare înspre Satulung, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și acroșat un alt autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din județul Neamț. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoșat într-un alt vehicul, la volanul acestuia fiind un tânăr de 19 ani, din Baia Mare.

Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 19 și 37 de ani, precum și un pasager de 20 de ani din Baia Mare.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ACCIDENT ÎN INTERSECŢIA MORŢII: Trei maşini implicate, şapte victime. Cinci au fost transportate la spital (ACTUALIZARE)

Redactie

OPINIE: Baia Mare – ”Neterminații” iau bani copiilor pentru spectacolul de păpuși dedicat lor, de 1 IUNIE

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat din Ocna Șugatag care şi-a agresat soţia şi fiica de 16 ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.