BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un bărbat din Vișeu a aruncat toate bunurile din apartament pe geam direct în DN18 (VIDEO)

A fost circ în toată regula aseară într-un apartament situat în centrul orașului Vișeu de Sus. Printre urlete și țipete, pe geamul apartamentului situat la unul din etajele superioare ”zburau” la propriu diferite bunuri: calorifere, obiecte de mobilier, oale și altele. Acestea ”aterizau” pe trotuar sau pe partea carosabilă a drumului național 18. Oamenii din zonă, dar și șoferii, au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliției.

În urmă cu doi ani același individ a procedat în același mod, dar atunci printre bunurile aruncate de la etaj în stradă, au fost și toate borcanele cu zacuscă. Conform surselor noastre individul a fost internat de polițiști la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Ce spune Poliția

Aseară, la ora 21.37, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați că o persoană aruncă cu diferite obiecte de pe geamul unui apartament din oraș.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă.

A fost identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, față de care a fost dispusă internarea la o unitate medicală, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

Totodată polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Impact între un autoturism şi o motocicletă. Un tânăr din Șomcuta rănit (actualizare)

Redactie

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Poienile de sub Munte

Redactie

OFICIAL NU NI SE SPUNE ÎNCĂ: Al doilea român infectat cu coronavirus, un bărbat din Maramureş, s-a vindecat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.