Sport

O echipă de nota 10! Victorie binemeritată pentru ACS Fotbal Feminin Baia Mare împotriva ACS Atletic Drobeta

ACS Fotbal Feminin Baia Mare a întâlnit astăzi, 13 octombrie, echipa ACS Atletic Drobeta într-un meci din etapa a IV-a, desfășurat pe Stadionul „Viorel Mateianu”, începând cu ora 11:00. Partida a fost animată și plină de goluri, încheindu-se cu o victorie categorică a echipei gazdă, ACS Fotbal Feminin Baia Mare, cu scorul de 10-0, la pauză fiind 5-0.

Echipa din Baia Mare a dominat meciul de la început, deschizând scorul încă din primul minut prin Adriana Ilieș. Până la pauză au mai marcat Andreea Cândea (minutele 14 și 40), Giura Giulia (autogol, minutul 16) și Alexandra Buftea (minutul 38).

După pauză, spectacolul de goluri a continuat, echipa marcând din nou prin Alexandra Buftea (minutul 55), Nadia Coreniuc (minutul 70), Andreea Cândea (minutele 72 și 79) și Dariana Szalay (minutul 75). Partida s-a încheiat cu un scor impresionant de 10-0.

Echipa antrenată de Daniel Lupuți a început cu următoarea formație: Larisa Boja, Anamaria Samok, Rus Cristina, Olar Larisa, Nadia Coreniuc, Iulia Pop, Alexandra Buftea (căpitan), Andreea Gulin, Adriana Ilieș, Pop Diana și Andreea Candea. După pauză, au intrat pe teren și Bianca Lazăr, Dariana Szalay, Cătălina Circiu, Emma Drule și Daria Asăujan.
Pentru ACS Fotbal Feminin Baia Mare urmează un meci în deplasare la Pitești, pe 3 noiembrie, împotriva ACS Fotbal Club Argeș. Felicitări fetelor și mult succes în meciul următor!

Te-ar putea interesa si

Raliul Zăpezii, Cavnic Maramureș 2022

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYDS: Sport Team Baia Mare termină meciurile din acest an cu o victorie la Pecica – Arad

Vasile Dale

PERFORMANŢĂ: Băimăreanul Patric Iluț, vicecampion mondial la Maribor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.