BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

RUTIERE: Accident rutier pe DN 1C la Șomcuta Mare. Acțiune a polițiștilor rutieri în Dragomirești

Polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit aseară la un eveniment rutier produs pe DN1C.

La fața locului s-a stabilit că nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului. Pe fondul unor activități de natură a distrage atenția de la condus, șoferul ar fi pierdut controlul direcției și a părăsit partea carosabilă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind zero.

Reamintim conducătorilor auto să manifeste atenție sporită când se află la volan:

Acționați pedala de accelerație cu moderație și respectați regulile de circulație în orice împrejurare; nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ceilalți ocupanți ai autovehiculului și pe ceilalți participanți la trafic.

Evitaţi preocupările care vă distrag atenția și nu conduceţi dacă sunteţi obosiţi; nu folosiţi telefonul mobil în timp ce conduceţi maşina, dacă nu aveţi ataşat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”!

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DIN DRAGOMIREȘTI

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Dragomirești au organizat și desfășurat o acțiune, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, pentru creșterea siguranței rutiere.

Cu această ocazie, au fost folosite aparatele radar și etilotest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

Astfel, au fost oprite pentru control 20 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a două permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ PE CALEA FERATĂ: Ţigări ucrainene, găsite de poliţişti în trenurile de pe relaţiile Bistra – Vişeu de Jos şi Leordina – Vişeu de Jos

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BORȘA: Impact între două autoturisme la volanul cărora erau doi șmecherași de 19 ani. Amândoi fără permis, iar unul chiar băut

Vasile Dale

În timp ce fostul primar Cherecheș este în pușcăria Aiud, Tabita a înregistrat două mărci la OSIM: eMM și BAIA MARE TV

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.