BREAKING NEWSNationalRecomandate

BMW lovit de trenul Cluj Napoca – Baia Mare, după ce a rămas blocată pe șine (foto)

Un autoturism a fost surprins de tren la o trecere peste calea ferată luni după-amiază, la Mintiu Gherlii.

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor, un echipaj medical SMURD și Poliția. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.30, pe drumul din zona Pepeniște, iar impactul a avut loc cu un tren de călători, care circula dinspre Gherla spre Dej. Este vorba despre trenul R-E 4004, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Baia Mare.

Din primele informații, în accident a fost implicat un autoturism marca BMW. În interior se aflau două persoane, un bărbat și o femeie, care au relatat că mașina a rămas blocată pe calea ferată și că nu au mai putut nici să înainteze, nici să dea înapoi. Văzând că se apropie trenul, pasagerii au coborât din mașină și astfel au scapat teferi.

Localnicii spun că sunt probleme grave la trecerea de cale ferată respectivă, unde se lucrează la modernizarea căii ferate.

Șoferii au reclamat că trecerea este extrem de dificilă și că cei care se aventurează să treacă, riscă să rămână blocați pe șine. „Mașinile de teren pot să treacă, la mașinile mici sunt riscuri mari să nu mai poată înainta!”

Acum temerea lor s-a confirmat. Lucrările la calea ferată sunt executate de o firmă din Polonia, în asociere cu o firmă din Bihor.

ACTUALIZARE

În data de 14 octombrie, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați despre un accident feroviar produs la o trecere la nivel cu cale ferată din comuna Mintiu Gherlii.

Din cercetările preliminare efectuate, polițiștii au constatat că, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Cuzdrioara, care circula cu autoturismul înspre localitatea Mintiu Gherlii, a fost accidentat de un tren care circula pe relația Cluj-Napoca – Baia Mare. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul feroviar a fost afectat pentru aproximativ 40 de minute.

Sursa text și foto: GherlaInfo.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Câine dispărut/furat din localitatea Rus. Câinele a fost adus și lăsat în curte (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la un panou electric din clădirea Poștei Române

Redactie

INCREDIBIL: Contrabandă cu țigări ucrainene cu snowmobilele Asociației Salvatorilor Montani Borșa în pasul Prislop (ACTUALIZARE, FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.