Sport

Andreea Cândea (ACS Fotbal Feminin Baia Mare), convocată în premieră la naționala României U17! Un semnal pozitiv pentru viitorul fotbalului feminin din Baia Mare

Andreea Cândea (15 ani), jucătoarea echipei Fotbal Feminin Baia Mare, a fost convocată în premieră la naționala României U17.

Aceasta este o realizare semnificativă, atât pentru ea, cât și pentru echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Participarea la stagiul de pregătire și meciurile amicale cu Republica San Marino reprezintă o oportunitate excelentă pentru Andreea să își demonstreze talentul la nivel internațional. Este, de asemenea, un semnal pozitiv pentru viitorul fotbalului feminin din Baia Mare.

Echipa Națională de fotbal feminin U17 a României va participa, în perioada 21–28 octombrie 2024, la un stagiu de pregătire centralizată organizat la CNF Mogoșoaia, în cadrul căruia va disputa două meciuri amicale împotriva reprezentativei similare a Republicii San Marino.

Ne bucurăm din suflet pentru această convocare la naționala României U17 și suntem încrezători că Andreea Cândea se va impune și la acest nivel. Suntem convinși că vor urma și alte convocări la echipa națională din rândul jucătoarelor echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare.
Mult succes, Andreea!

Te-ar putea interesa si

FOTO: OFSD Baia Mare sprijină deplasarea în Genova a sportivilor de la ACS KickBox Baia Mare

Redactie

FOTBAL OLD BOYS. MECI REVANŞĂ: Sport Team Baia MARE – ASCO CF Baia Mare 4-2 (4-1) (FOTO)

Vasile Dale

ÎNCĂ O PERFORMANȚĂ: Maramureșeanii Adrian Lupșe și Răzvan Ionuțaș, pe podiumul Cupei României de Skandenberg

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.