BREAKING NEWSEveniment

Copil de 8 ani acroșat: Intervenție promptă pentru identificarea persoanelor implicate într-un eveniment rutier

Ieri, 14.10.2024, în jurul orei 13:00, a sesizat poliția că la o unitate medicală din  Baia Mare s-a prezentat o femeie însoțită de un băiat de 8 ani, susținând că minorul a fost victima unui accident de circulație.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 12.00, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul de pe strada Vasile Lucaciu, o minoră l-ar fi împins pe partea carosabilă,  unde a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit. Minorul a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au demarat activități specifice, reușind la scurt timp depistarea autoturismului implicat cât și identificarea persoanei care se afla la volan, o femeie de 46 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea cu exactitate a circumastanțelor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

Doi pietoni accidentați pe o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Republicii din Baia Mare (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

BORSA SALBATICA: BUTANENII NE-AU SPART CASA CU PIETRELE APOI AU INTRAT CU MASINA DE TEREN IN MASINA NOASTRA. NICIO MASURA LUATA

Vasile Dale

EXCLUSIV: Angajat al Spitalului Borșa prins cu 30 de baxuri cu țigări de contrabandă în urma a 5 percheziții efectuate în Borșa dar și acasă la tatăl acestuia, în Moisei (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.