BREAKING NEWSEveniment

Doi bărbați cercetați de polițiști pentru NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Polițiștii maramureșeni reamintesc faptul că nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, în conformitate cu prevederile art. 342, alin. 6, din Codul Penal.

Până în prezent, în cursul acestei săptămâni polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit două dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

În ambele cazuri, persoanele implicate nu au depus armele cu destinația vânătoare la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, conform prevederilor art. 342 alin. 6 din Codul penal.

Ambii bărbați au predat armele deținute în baza permisului de armă și permisele de armă specialiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Somn uriaş pescuit din Someş, la Ulmeni

Redactie

Şofer beat şi drogat, reţinut de poliţie. A lovit două maşini, inclusiv o maşină de şcoală de şoferi

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Panică în Baia Mare într-un bloc de pe strada Bucovinei după ce alarma de gaz dintr-un apartament s-a pornit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.