BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE – Un șofer beat a pătruns pe roșu și a izbit o mașina care circula regulamentar

Un accident de circulație a avut loc aseară în jurul orei 22.10 la intersecția străzi George Coșbuc cu bd Decebal din Baia Mare.

Un șofer care circula pe strada George Coșbuc a pornit de la semafor la culoarea verde pentru a face stânga pe bd Decebal. Numai că șoferul unui autovehicul circula pe bd Decebal spre bd Independenței cu viteză și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric.

Impactul nu a mai putut fi evitat. Polițiștii Biroului Rutier sosiți la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi.

Cel care a pătruns în intersecție pe roșu era sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la Spitalul Județean pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTUALIZARE – Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, produs pe bulveardul Decebal.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 39 de ani din Gârdani, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre bulevardul Regele Mihai I, înspre bulevardul Independenței, ajuns la intersecția semaforizată cu strada George Coșbuc, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani din Satulung, care circula dinspre bulevardul Republicii.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto de 39 de ani a reieșit o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a tânărului de 28 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat sub supraveghere medicală.

Polițiștii rutieri, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

BISTRA: Doi bărbați au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un tractor

Redactie

VIDEO – LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerică din zona Cuprom s-a „AFIȘAT” pe unitatea exterioară a sistemului de aer condiționat

Redactie

DOLIU ÎN PRESA MARAMUREŞEANĂ: Claudiu Florescu nu mai e…

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.