Sport

Mari campioni ai României vin la Inspire

Narcisa Lecușanu, Helmut Duckadam, Ana Maria Bărbosu și Andrei Ostrovanu sunt campionii României care vor fi prezenți la a doua ediție a conferinței sportive Inspire by Fabrica de Campioni.Evenimentul are loc pe 2 noiembrie, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, de la ora 17:30.

Fabrica de Campioni invită publicul băimărean, și nu numai, la a doua ediție a conferinței sportive INSPIRE. În cadrul acestui eveniment, mari campioni ai României vin să ne motiveze să ne împlinim visul prin povestea lor de viață și cariera sportivă. Cât de lung e drumul până la medalia olimpică, de câte sacrificii e nevoie pentru a ajunge în top sau cum să te ridici să lupți pentru visul tău când nu mai ai nicio speranță sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vor aborda speakerii în discuția cu moderatorii evenimentului.

Helmut Duckadam, Ana Maria Bărbosu, Andrei Ostrovanu și Narcisa Lecușanu sunt cei 4 speakeri care vor urca pe scena Inspire by Fabrica de Campioni pe 2 noiembrie, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, de la ora 17:30 ca să ne ajute să descoperim campionul care stă ascuns în noi. Însă, nu vor fi singuri. Mai sunt și alți speakeri pe care îi vom anunța în zilele care urmează.

Inspire este o conferință sportivă dedicată atât adulților, cât și copiilor. De aceea, am gândit bilete pentru ambele categorii. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

Vă așteptăm pe 2 noiembrie ca să îi ascultăm pe marii campioni ai României la cel mai frumos eveniment cu tematică sportivă din Baia Mare!

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – Smart Boys Baia Mare 6-3 (3-2)

Redactie

OMICRON: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare vor fi aduşi acasă cu o aeronavă Tarom

Redactie

STRIGĂTUL DE AJUTOR AL UNUI PROFESOR: Copiii de la Şcoala nr. 12 „Victor Babeş” din Baia Mare vor să facă sport în condiţii civilizate (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.