BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Trei percheziții la Sighet și Săpânța la firmele care exploatau masă lemnoasă dar și agregate minerale

În cursul zilei de ieri, 14 octombrie a.c., polițiștii au desfășurat o razie în Sighetu Marmației, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și identificarea persoanelor suspectate de implicare în activități ilegale.

Sub coordonarea specialiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au fost puse în executare alte trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Sighetu Marmației și a localității Săpânța, la sedii sociale, puncte de lucru și locuința unor persoane cercetate pentru comiterea de activități infracționale. Aceste activități s-au desfășurat în continuarea celor efectuate la data de 02 octombrie, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea de infracțiuni silvice și exploatare agregate minerale fără autorizație. În urma perchezițiilor efectuate ieri, polițiștii au ridicat bunuri și înscrisuri de natură a proba activitatea infracțională a persoanelor implicate.

Concomitent, pe raza municipiului polițiștii au desfășurat activități ce au vizat identificarea persoanelor suspectate de implicare în activități ilegale, prevenirea și combaterea comercializării țigărilor de contrabandă, reducerea riscului rutier și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice și cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc sau orice alte fapte antisociale.

În cadrul raziei, polițiștii au legitimat mai multe persoane, au desfășurat verificări în piața agroalimentară și au oprit în trafic, pentru control autovehiculele care se deplasau pe raza municipiului, conducătorii auto fiind testați, în vederea determinării consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, cele mai multe vizând încălcări ale legislației rutiere.

Totodată au fost retrase cinci certificate de înmatriculare, a fost ridicat un set plăcuțe de înmatriculare și au fost confiscate 54 pachete cu țigări pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Aceste activități fac parte dintr-o serie de acțiuni desfășurate de polițiști pentru a combate diferitele încălcări ale legii și au rolul de a preveni orice formă de infracționalitate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Sighet. Bărbat căzut pe carosabil iar maşină a trecut peste el. A murit la Spital (actualizare)

Redactie

OPERATIVITATE: poliţiştii maramureşeni au prins şi reţinut doi tineri bănuiţi că au comis furturi din lăcaşuri de cult din mai multe judeţe

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu la Căminul de nefamilişti de la fosta Exploatare Minieră Herja

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.