BREAKING NEWSImportant

23 de ani de la deschiderea Centrului de Zi de Recuperare Esperando

Este lună aniversară pentru Asociația Esperando, în 15 octombrie, s-au împlinit 23 de ani de când a fost deschis Centrul de Zi de Recuperare Esperando.

Un loc dedicat copiilor, tinerilor și adulților cu dizabilități.

Special creat pentru a oferi servicii de recuperare, educaționale, dar și grijă pentru suflet persoanelor cu dizabilități – din familii, pentru a le oferi șansa să progreseze, să aibă aproape serviciile de care aveau atâta nevoie, să se bucure de socializare și activități distractive etc.

Din 2020, Asociația Esperando își desfășoară activitatea într-o locație nouă, aceasta fiind o realizare foarte importantă pentru toți cei care apelează la serviciile noastre.

Chiar dacă începuturile au fost grele, parcursul cu multe realizări frumoase, dar și impedimente, Centrul de Recuperare Esperando a continuat să își dezvolte serviciile pentru a oferi cât mai multe opțiuni și oportunități persoanelor cu nevoi speciale și familiilor acestora.

În 15 octombrie, la Centrul de Zi Esperando, începând cu ora 13:00, am petrecut o după-amiază minunată alături de oameni dragi, părinți și tineri cu dizabilități.

A fost o zi frumoasă, chiar dacă afară a plouat – la noi a fost cu multă veselie, tort și bucuria de a fi împreună.

Am jucat câteva jocuri distractive, am organizat un atelier la care am creat felicitări și podoabe, am cântat “La mulți ani!” și am savurat câte o felie de tort, iar tinerii noștri s-au simțit minunat.

Mulțumim oamenilor care au făcut parte din Asociația Esperando în cei 23 de ani: angajaților, părinților, persoanelor cu dizabilități care ne-au oferit încrederea lor, dar și sponsorilor, colaboratorilor și prietenilor care ne-au susținut în activitatea noastră.

Împreună am adus zâmbete și am oferit alinare multor persoane care au avut nevoie de asta.

Zâmbetele și fericirea pe care le vedem la copiii, tinerii și adulții care vin la Esperando ne aduc o satisfacție imensă și ne oferă certitudinea că ceea ce facem este bine.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: A îmbrâncit un polițist ce îl oprise în trafic și a fugit. Bărbatul este recidivist. În mașina abandonată s-ar fi găsit droguri

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Grav accident rutier pe DN1C la Cicârlău. Două persoane încarcerate (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendii în Târgu Lăpuş şi Remeţi. Intervin pompierii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.