BREAKING NEWSEveniment

Adolescent din Surduc, Sălaj, reținut după ce a tâlhărit un bărbat pe bd Republicii din Baia Mare

În urma investigațiilor efectuate cu privire la un caz de tâlhărie, ieri 15 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat un tânăr bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat de polițiști s-a dispus reținerea celui în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În fapt, la data de 14 octombrie a.c., un bărbat a sesizat poliția municipiului Baia Mare că în timp ce se afla pe b-dul Republicii din municipiu, o persoană necunoscută l-a deposedat, prin întrebuințarea de acte de violență, de un lănțișor de aur. De îndată polițiștii specializați pe linia de investigații criminale au demarat activități specifice în vederea identificării autorului și luării măsurilor legale față de autor.

Activitățile specifice realizate cu operativitate au condus la identificarea unui tânăr de 15 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj, bănuit de comiterea faptei. Față de acesta a fost continuată urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE DE JOC: Facturile de la Electrica ale sighetenilor aruncate în cimitirul catolic (GALERIE FOTO CITITORI)

Vasile Dale

FOTO: Un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat la Cluj-Napoca. Printre pasagerii evacuați sunt şi maramureşeni

Redactie

Competiții interinstituționale la Jandarmeria Maramureș – Cupa Jandarmeriei la Minifotbal și Șah

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.