BREAKING NEWSEveniment

DISTRUGERE LA SEINI: Un localnic a condus mașina deși avea permisul suspendat. S-a oprit cu mașina într-un gard

Ieri, 15 octombrie, Poliția orașului Seini a fost sesizată că o persoană necunoscută ar fi distrus gardul împrejmuitor al unui imobil din orașul Seini.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat activități specifice. Verificările efectuate până în prezent au relevat faptul că gardul ar fi fost distrus în urma unui eveniment rutier. A fost depistat atât autoturismul implicat, cât și proprietarul acestuia.

În cadrul cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul, care nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare, era radiat din circulație. Totodată, polițiștii au stabilit că la data de 14.10.2024, în jurul orelor 21:00, proprietarul acestuia, un tânăr de 33 de ani, ar fi condus autoturismul, ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în gardul împrejmuitor. Ulterior ar fi parcat autovehiculul în curtea imobilului de domiciliu.

De asemenea, în cadrul verificărilor s-a stabilit că cel în cauză are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracțiunile de  ”punerea în circulație pe drumurile publice al unui autovehicul neînmatriculat” și infracțiunea de ”conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.”

Te-ar putea interesa si

COD ROŞU SAU PORTOCALIU? Maramureşenii pe cine să creadă?

Redactie

FOTO/VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Protest în negru în fața Inspectoratul Școlar Maramureș. Au numit în funcție o directoare amendată de CNCD pentru discriminare etnică

Redactie

FURTUNĂ: Tavanul unui supermaket din Baia Mare a căzut din cauza ploii torenţiale (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.