BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: Accident în Poienile de Sub Munte. Ambii șoferi nu au permis de conducere (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ187 pe raza comunei Poienile de Sub Munte. Din primele informații în accident au fost implicate două vehicule: un scuter și un autoturism.

Condițiile producerii accidentului sunt cercetate în acest moment de echipajele poliției rutiere de la Vișeu de Sus. Traficul rutier este blocat.

Scuteristul a fost prleuat de echipajul medical al Ambulanței, fiind transportat la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus pentru investigații medicale.

ACTUALIZARE

Conform primelor informații se pare că șoferul autoturismului nu s-a asigurat la pornirea de pe loc, moment în care a acroșat un mopedist care circula pe DJ187. În urma impactului, bărbatul de pe scuter a fost rănit.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiști, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că niciunul dintre ei nu dețin permise de conducere.

vom reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

CASCADORIE LA SIGHET: S-A DAT PESTE CAP CU MASINA INTR-UN SENS GIRATORIU. O PERSOANA RANITA (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Bătrână de 83 de ani, lovită de o maşină pe bd. Bucureşti

Redactie

PRELUARE SIGHET247: În timp ce Guvernul amenință bugetarii de rând cu tăieri de sporuri, alții se lăfăie. Fostul primar Horia Scubli a primit de la Ocolul Silvic un premiu de pensionare de peste 20 mii euro

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.