BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

Continuăm #împreună! Vasile Coman a depus jurământul pentru un nou mandat în funcția de primar al orașului Vișeu de Sus

Ieri, 21 octombrie 2024, alături de domnii primari din Moisei și Borșa, dl. Grigore Tomoiagă și dl. Sorin Ion Timiș, la Judecătoria orașului Vișeu de Sus, am depus jurământul pentru noul mandat de Primar pentru următorii 4 ani.

Încărcătura emoțională a fost, și de această dată, una incredibilă, iar sentimentele care m-au încercat sunt greu de exprimat în cuvinte. Prin acest jurământ, reînnoiesc și întăresc angajamentul, atât cu voi toți, cât și cu mine însumi, că, în continuare, voi oferi tot ce am și voi face tot ce pot, pentru un oraș modern și pentru toți locuitorii lui.

Vă mulțumesc dumneavoastră, tuturor celor care, pentru al 4-lea mandat consecutiv, mi-ați oferit susținere și încredere. Consider că în ultimii 12 ani orașul nostru a progresat semnificativ, din multe puncte de vedere, iar direcția pe care am reușit să-l așezăm, împreună, este una dreaptă.

Continuăm, ÎMPREUNĂ, pentru orasul Vișeu de Sus și pentru vișeuani!

Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Primar, Coman Vasile

#pentruVișeudeSus #pentruviseuani #continuămÎMPREUNĂ

Te-ar putea interesa si

FOTO: Ce au găsit poliţiştii în urma percheziții lor la domiciliile unor persoane bănuite de obținere ilegală de fonduri și fals în înscrisuri sub semnătură privată

Redactie

Polițiștii maramureșeni sărbătoresc Ziua Mondială a Animalelor

Redactie

De 1 iunie, PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota le oferă un spectacol de teatru și multe surprize copiilor maramureșeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.