EvenimentNational

FOTO: Doi răniți, în urma unui grav accident între Livada și Ciuperceni

În această dimineață, în jurul orei 07.15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma unui accident rutier produs între localitățile Livada și Ciuperceni, pe DN 19.

La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de descarcerare și una de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci pasageri.
În urma evenimentului au rezultat două victime (adulți) care au fost transportate la spital în stare conștientă și cooperantă.

La fața locului s-a deplasat comanda unității iar prima intervenție până la sosirea echipajelor din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare a fost a pompierului, plt.adj.șef Pușcaș Leonardo din cadrul Punctului de Lucru Turț, care se afla în deplasare către unitate.

În continuare, pompierii militari intervin pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Ce spune Poliția

Astăzi, 22 octombrie a.c., ora 07.11, polițiștii din Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări a reieșit că un cetățean ucrainean de 46 de ani, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Negrești-Oaș.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din autoturism în vârstă de 73 de ani, din localitatea Bixad, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DEȘI AVEM PESTĂ PORCINĂ IN JUDEȚ: Unui borșean i-a murit porcul dar nu interesează pe nimeni. Ignorat de veterinar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Femeie găsită decedată într-un lac din Târgu Lăpuș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Alunecări de teren masive la Repedea. Oamenii sunt disperați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.