BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Șoferiță în comă alcoolică prinsă la volan prin Sighet. 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul!!!

Activitățile pe care polițiștii rutieri le desfășoară pe drumurile publice au, înainte de toate, scopul de a preveni producerea de accidente rutiere. Pentru realizarea acestui scop este necesară identificarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale, în special a celor care conduc sub influența alcoolului. Aproape zilnic sunt depistate astfel de persoane.

Cel mai recent caz face referire la o femeie de 41 de ani, din Rona de Jos. Aceasta a fost depistată de polițiști aseară, la ora 23.38, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmației. Întrucât emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației unde i s-au recoltat probe de sânge.

Polițiștii continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

După ce a fost oprit întrucât conducea cu viteză peste limita legală, polițiștii au stabilit că avea dreptul de a conduce suspendat

Ieri, 21 octombrie, la ora 11.20, polițiștii Serviciului Rutier care desfășurau activități pe D.N. 18, în localitatea Moisei, au oprit pentru control un autoturism surprins de aparatul radar în timp ce era condus cu o viteză cu peste 27 km/h peste limita legal admisă.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 40 de ani, care a menționat că nu deține asupra sa permisul de conducere.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a întocmirii unui dosar penal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

Te-ar putea interesa si

FOTO: Doi motocicliști acroșați de o șoferiță în sat Șugatag

Redactie

PERCHEZIŢII LA SIGHET: Peste 35.000 de pachete cu ţigări confiscate din beciul imobilului care aparține unei femei (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA TĂȘNAD: Maramureşean rănit, după ce s-a izbit cu maşina a de un parapet

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.