BREAKING NEWSImportantRecomandate

ACȚIUNEA JUPITER: Percheziții în Maramureș la persoane cercetate pentru evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, la data de 23 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, pun în aplicare 18 mandate de percheziții domiciliare, în județul Maramureș.

Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea nr. 241/2005.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Concomitent, pentru impunerea respectării normelor legale și verificarea persoanelor suspecte sau monitorizate, se acționează pe raza municipiului Baia Mare, în sistem integrat, în cadrul unor activități în care sunt angrenați polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, criminaliști, precum și specialiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Grupei Canine.

În sprijinul polițiștilor, la activități sunt angrenați și specialiști din cadrul ANAF și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Maramureşeancă, la furat într-un supermarket din Carei

Redactie

TRIBUNALUL MARAMUREŞ: Lămuriri cu privire la unele informaţii apărute pe reţeaua de socializare Facebook

Redactie

SPECTACOL CARITABIL: “Campionii Excelenței”, în luna dedicată conştientizării paraliziei cerebrale, la Teatrul Municipal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.