Important

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Pieței Revoluției

Primăria Municipiului Baia Mare anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul ”Modernizare Piața Revoluției”. Acest proiect de amploare, în valoare de peste 41 de milioane de lei, are scopul de a revitaliza una dintre cele mai reprezentative piețe publice din oraș, aflată în prezent în stare de degradare.

”Am semnat contractul de finanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) pentru proiectul “Modernizare Piața Revoluției” și suntem deja într-o fază avansată cu procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția lucrărilor, pe care am încredere că o vom finaliza în scurt timp. Odată ce Comisia va desemna ofertantul câștigător, vom putea să semnăm contractul de execuție propriu-zisă”, a declarat Ioan Doru Dăncuș, primarul municipiului Baia Mare.

Investiția prevede reabilitarea pieței și a străzilor adiacente, realizarea de alveole pentru autobuze, TAXI și autocare, amplasarea de mobilier urban, chioșcuri multifuncționale și iluminat public. Printre multe altele, se va mai construi și o fântână arteziană încastrată în paviment și se vor planta diferite specii de copaci și plante care să crească valoarea peisagistică a zonei.

Lucrările vor începe în aprilie anul viitor, iar proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului 2026.

Te-ar putea interesa si

AJUTĂ: Donează pentru David, un copil din Baia Mare cu o tumoare pe creier

Redactie

Oferte speciale de 1 Decembrie, în Maramureș. Ce primesc turiștii cu doar 450 de lei pe zi

Vasile Dale

COMUNICAT: Sindicatul Spiru Haret din Învățământul Preuniversitar Maramureș reclamă: ISJ Maramureș „se joacă” după bunul plac cu posturile din învățământ!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.