BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV: Băimăreancă ucisă de un șofer american în Italia. Trupul ei a fost găsit la ore bune pe un câmp la zeci de metri distanță (foto)

O femeie din cartierul băimărean Firiza și-a pierdut viața într-o tragedie rutieră petrecută pe o șosea din Italia. Maria (63 ani) se îndrepta spre o prietenă. Tot româncă. Conform jurnaliștilor italieni băimăreanca a traversat șoseaua, moment în care a fost lovită violent de o mașină. Ea a fost aruncat aproximativ 15 metri într-o zonă acoperită cu buruieni. Mașina implicată în eveniment a ajuns apoi într-un alt vehicul.

Carabinierii ajunși la fața locului au crezut inițial că este vorba despre un accident ușor deoarece șoferii din cele două vehicule implicate în accident au suferit leziuni ușoare. Nimeni nu a spus nimic despre faptul că o mașină a lovit un pieton.

Telefonul mobil al femeii găsit de carabinieri

Când a văzut că nu mai ajunge, prietena Mariei a încercat să o sune pe telefonul mobil. Numai că la telefon a răspuns un carabinier. Femeia nu a realizat gravitatea situației și a pornit să o caute pe Maria prin alte locuri. După mai multe ore de căutări, prietena băimărencei s-a întors la locul accidentului. Atunci a aflat că între timp carabinierii descoperiseră trupul neînsuflețit al Mariei printre buruieni.

Șoferul acuzat de ucidere din culpă și neacordare de de ajutor

Polițiștii italieni au raportat faptul că un bărbat de cetățenie în vârstă de 42 ani este anchetat de procurorii Tribunalului din Cassimo pentru infracțiuni de ucidere din culpă și neacordare de ajutor medical. Carabienierii au stabilit în urma anchetei faptul că mașina condusă de american, în circumstanțe încă nestabilite, a lovit o femeie în vârstă de 63 ani, de naționalitate română. Apoi s-a ciocnit cu o altă mașină condusă de un bărbat în vârstă de 46 ani din Minturno.

Potrivit acestei ipoteze bărbatul de 42 ani nu s-ar fi oprit să acorde ajutor femeii accidentate. Cadavrul acesteia a fost găsit ulterior la câteva zeci de metri distanță de locul impactului, într-un câmp adiacent șoselei principale. Carabinierii mai trebuie să stabilească exact și momentele exacte ale celor două accidente rutiere.

Jurnaliștii italieni spun că ambele mașini au fost puse sub sechestru penal. Cadavrul băimărencei a fost transportat la morga Spitalului Cassino pentru efectuarea necropsiei stabilit de autoritatea judiciară.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – CRIMĂ LA ŢICĂU: O bătrână a fost ucisă cu toporul. Suspect – vecinul de 25 de ani (ACTUALIZARE)

Redactie

Dorin din Târgu Lăpuș atrage clienți pe bandă rulantă cu un produs greu de găsit în perioada asta: „E posibil să avem căpșuni până în noiembrie”

Redactie

FOTO/VIDEO: Incendiu violent în zona Gării CFR din Seini

Vasile Dale

1 mesaj

Dorinel octombrie 25, 2024 at 2:44 pm

O tragedie cumplită, dar este de neînțeles de ce a durat atât până la descoperirea corpului. Unde a fost coordonarea?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.