BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bărbat și femeie decedați după ce un trenul a spulberat o mașină în sat Săsar (actualizare)

În urmă cu puțin timp în zona de trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal care leagă satul Săsar de localitatea Recea. Autoturismul a fost lovit în plin de trenul personal Jibou – Baia Mare.

În zona respectivă au fost trimise două autospeciale de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj de terapie mobilă intensivă. Sunt două persoane rănite, din primele informații.

Victimele, un bărbat și o femeie, sunt în stop cardio respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD.

ACTUALIZARE

Manevrele de resuscitare au fost oprite, ambele persoane fiind declarate decedate. ”Am fost solicitați la un accident feroviare. Victimele au fost proiectate din autoturisme. Cele două victime erau în stop cardio respirator, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral sever și traumatism toracic sever. S-a încercat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, dar din păcate fără succes” ne-a declart dr. Dacian Juca, medic șef UPU SMURD a SpitaluluI Județean de Urgență Baia Mare.

Ce spune Poliția

Astăzi, 24 octombrie, la ora 12:56, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Recea s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul a două persoane.

La fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un autoturism a fost acroșat de un tren, iar în urma impactului, un bărbat și o femeie, ambii de 45 de ani, au suferit leziuni corporale incompatibile cu viața.

Cadavrele au fost transportate la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal pe fond amoros între o agentă de poliție și un agent de poliție de frontieră. Poliția confirmă incidentul, a sancționat părțile implicate și a deschis dosar penal

Redactie

FOTO: Motociclist de 20 ani mort în drum spre Petea. Avea 450 grame de droguri în rucsac. Pasagera de 18 ani în spital, în stare gravă

Vasile Dale

IN MEMORIAM – ANAMARIA POP va cânta pentru îngeri (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.