Eveniment

GO INVICTUS! Sacrificiul impune respect!

Ca în fiecare an, Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns și în județul nostru, iar Jandarmeria Maramureș are onoarea de a anunța participarea jandarmilor maramureșeni la această acțiune pentru a aduce un omagiu eroilor și veteranilor României. Parte dintr-o serie de evenimente inițiate de Invictus România, această acțiune subliniază importanța susținerii și respectării veteranilor care au servit în teatrele de operații și și-au îndeplinit datoria față de țară.

Ștafeta a fost preluată ieri 23 octombrie de la autoritățile locale din Ileanda, județul Sălaj, a fost condusă în alergare, pe traseul roșu, până la Statuia Ostașului Român din Parcul ,,Regina Maria” din Baia Mare și predată instituției Prefectului județului Maramureș. În această dimineață, Ștafeta Veteranilor și -a continuat traseul către Satu Mare, urmând ca mâine, 25 octombrie, de Ziua Armatei României să ajungă la Carei unde își va avea destinația finală.
Ștafeta Veteranilor Invictus 2024 este unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din țară, aducând laolaltă participanți din toate colțurile României.

Suntem recunoscători și apreciem efortul colegilor noștri care, prin implicarea lor în această acțiune, au contribuit la crearea unui moment deosebit dedicat veteranilor României.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT ÎN SATU MARE: O maşină s-a răsturnat. O victimă, adusă cu elicopterul în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

CUTREMURATOR: S-A RASTURNAT CU TRACTORUL. DUS SPRE SPITAL A FOST IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT SI A MURIT

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Bărbatul care a dat foc apartamentului în care se aflau soţia şi copiii va da socoteală pentru faptele sale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.