BREAKING NEWSEveniment

Percheziții domiciliare în Maramureș în cauze ce vizează dreptul proprietății intelectuale și contrafacere

În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 24 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Maramureș.

Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul proprietății intelectuale și contrafacere.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Concomitent, pentru impunerea respectării normelor legale și verificarea persoanelor cercetate sau monitorizate, se acționează pro-activ, în sistem integrat, în cadrul unor activități desfășurate pentru menținerea climatului de ordine și siguranța pe drumurile publice, în care sunt angrenați polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, polițiștii Orașului Seini și cei ai Grupei Canine.

În sprijinul polițiștilor, la activități sunt angrenați luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Te-ar putea interesa si

FRAUDE: A investit 150.000 de lei după ce a văzut o reclamă referitoare la investiții în acțiuni cu profituri uriașe

Vasile Dale

Gheorghe Turda vrea ca maneliştii să primească atestate pentru a cânta

Vasile Dale

ACCIDENT DN1C: OBOSEALA ISI SPUNE CUVANTUL – SOFERUL UNEI FIRME DE CURIERAT A ADORMIT SI A AJUNS CU TIR-UL IN SANT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.