Important

Mii de copii s-au bucurat de prezența polițiștilor în Săptămâna Altfel

Peste 2.000 de copii, de diferite vârste, au avut șansa de a-i avea alături, în Săptămâna Altfel, pe polițiști. Toate activitățile au devenit memorabile prin natura entuziasmului, interesului, inocenței pe care cei mici le-au manifestat.

Aducând în lumină diferite sfaturi preventive,aspecte legislative și teme de interes, polițiștii au transmis de fapt ceea ce este esențial pentru siguranța lor, oriunde s-ar afla.

Și pentru ca întâlnirile să devină în adevăratul sens al cuvântului „altfel”, polițiștii i-au lăsat pe o parte dintre ei să probeze veste de intervenție și caschete, să urce în autospeciale, să cunoască o parte din tehnica din dotare.A fost o bucurie pentru polițiști să le răspundă întrebărilor, să le asculte poveștile, să le observe fiecare zâmbet.

Pentru mulți dintre copii, aceste întâlniri au reprezentat primele interacțiuni cu oamenii în uniformă și un prilej de a concluziona că polițiștii sunt prietenii lor.

Activitățile, desfășurate sub coordonarea specialiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară, au avut loc în unități de învățământ de pe raza întregului județ, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și al celor de ordine publică de la structuri teritoriale.Întrucât urmează o săptămână de vacanță, polițiștii urează tuturor elevilor o vacanță în siguranță și reamintesc necesitatea respectării normelor de conduită și de siguranță.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE LA ROZAVLEA: Un minor şi mama sa, agresaţi de concubinul femeii

Redactie

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară la sediul Serviciului Copil, Familie și Persoane cu Dizabilități

Vasile Dale

IMPORTANT: Sfaturi de la SPJ Salvamont Maramureş pentru turişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.