BREAKING NEWSELECTORALEImportantNational

NU MAI VINE ÎN BAIA MARE – CEAȚA ASTA: Grindeanu, ministrul Transporturilor, lăsat de București de infrastructura penibilă a aeroporturilor din România

”Vizita în Maramureș a ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu a fost anulată din cauza condițiilor meteorologice, urmând să fie reprogramată cât mai curând. Pe cale de consecință, declarațiile de presă care trebuiau să fie susținute la Pasajul de la Italsofa se anulează pentru ziua de azi” transmite biroul de presă al PSD Maramureș.

Ce s-a întâmplat

Din cauza anulării zborurilor, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu a reușit să ajungă la Cluj-Napoca, de unde urma să ajungă în Baia Mare. Județul Cluj s-a aflat sub o atenționare de ceață, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri și, izolat, chiar sub 50 de metri, conform avertizărilor meteorologice. În urma acestor condiții, două curse TAROM între Cluj și București au fost anulate, iar un zbor operat de HiSky a înregistrat întârzieri, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al aeroportului.

Compania Turkish Airlines a decis să anuleze zborul de dimineață între Istanbul și Cluj-Napoca, însă a reprogramat cursa pentru orele după-amiezii, în speranța îmbunătățirii vizibilității. De asemenea, zborurile către și dinspre Cluj-Napoca din 25 octombrie 2024 au fost perturbate semnificativ, pasagerii fiind afectați de întârzieri și modificări de itinerar.

Te-ar putea interesa si

ÎN WEEKEND, PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Șapte dosare penale întocmite pe numele maramureșeni certaţi cu legile rutiere

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Șurdești – Bărbat găsit decedat într-un pârâu din sat. Era dispărut de o săptămână (actualizare)

Vasile Dale

CAUTARI DISPERATE: BARBAT DISPARUT IN PADURILE DIN ZONA BLIDARI-FIRIZA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

lesc octombrie 25, 2024 at 11:07 am

deci tot nu se incepe lucrul la pasaj, pt ca nu o putut veni puturosii sa isi faca propaganda.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.