Important

PREVENIRE ȘI INFORMARE: Jandarmii maramueșeni, discuții cu elevii

Jandarmii maramureșeni continuă activitățile de prevenire și informare în unitățile școlare din județul nostru iar în cursul zilei de ieri, au discutat cu elevi aparținând Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare și cu copii de la Grădinița cu Program Prelungit din Târgu Lăpuș.

În cadrul acestor întâlniri am dorit să subliniem importanță manifestării unui comportament responsabil atât în cadrul școlar, cât și în afara acestuia, despre faptele antisociale care pot fi comise chiar și de către minori, dar și despre consecințele care decurg din săvârșirea unor astfel de fapte.

Jandarmii montani le-au expus o parte din tehnica folosită și le-au prezentat materialele pe care le utilizează în urcarea pe munte.

Totodată, copiii au aflat care sunt regulile pe care trebuie să le respectăm atunci când pornim într-o drumeție, cum ne echipăm pentru o urcare pe munte sau cum procedăm în cazul în care ne întâlnim cu animale sălbatice periculoase.

Seria acestor activități va continua pe parcursul întregului an școlar pentru că ne propunem să ajungem în cât mai multe școli și să avem discuții cu cât mai mulți elevi din județul nostru.

Te-ar putea interesa si

Maramureşean condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, oprit la Petea de poliţiştii de frontieră

Redactie

Președintele PNL, Nicolae Ciucă și prim-vicepreședintele Dan Motreanu consolidează misiunea liberală de a dezvolta Maramureșul: PNL Maramureș rămâne o echipă puternică, performantă și unită!

Redactie

COMANDĂ NOUĂ: Colonel Baltaru Pavel, şeful ISU Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.