BREAKING NEWSEvenimentTara Codrului

TRAGEDIE LA ASUAJU DE JOS: Octogenar decedat după ce s-a răsturnat în șanț cu tractorul. A fost strivit de atelaj

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii au fost solicitați să intervină în localitatea Asuaju de Jos, pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 80 de ani, care conducea un tractor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ajungând în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.

Bărbatul a fost găsit sub roțile tractorului, iar echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

Cercetările efectuate de polițiști au relevat faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un BMW s-a izbit de peretele unui local din Sighetu Marmaţiei după ce o altă mașină nu i-ar fi acordat prioritate. Un rănit a fost dus la spital cu ambulanța

Redactie

PENTRU POLIȚIȘTI, ZIUA COPILULUI ESTE ÎN FIECARE ZI

Vasile Dale

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaz la Coroieni. Președintele Ionel Bogdan și primarul Gavril Ropan au semnat contractul de execuție

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.