Important

Polițiștii Serviciului Rutier, prezenți la Caravana „Bucuria Copiilor”

Pentru a promova siguranța și educația rutieră, polițiștii acceptă, cu bucurie, fiecare invitație de participa la activități care au aceste scopuri.

Cea mai recentă activitate de acest fel a avut loc în Moisei, vineri, 25 octombrie. La Caravana „Bucuria Copiilor” au participat peste 300 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 Moisei.

Caravana a fost un eveniment dedicat elevilor, la care s-au desfășurat diferite activități, deopotrivă recreative și educative.

Astfel, atelierele de pictură, activitățile muzical coregrafice și observațiile astronomice au fost completate de activitățile de educație rutieră intitulate Siguranța pentru toți.

Polițiștii Serviciului Rutier – I.P.J. Maramureș au purtat discuții interactive cu cei prezenți, oferind, cu bucurie, informații esențiale despre regulile de circulație și importanța respectării lor.

Prezența polițiștilor la astfel de evenimente subliniază angajamentul asumat pentru siguranța copiilor, categorie vulnerabila de participanți la trafic.

Scopul nostru este de a crea un mediu sigur pentru copii și de a-i ajuta să înțeleagă că fiecare participant la trafic, indiferent de calitate și vârsta, are importanță majoră în a preveni producerea de accidente. Prin participarea la aceste activități ne dorim să dezvoltăm o cultură a siguranței rutiere încă de la vârste fragede”, au transmis polițiștii.

Alături de polițiști, la eveniment au participat cadre didactice, reprezentanți ai Primăria comunei Moisei, ai Palatulului Copiilor Baia Mare, Clubului Copiilor Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

BĂIŢA DE SUB CODRU: Ordin de protecție provizoriu emis de poliţişti unui bărbat care şi-a ameninţat fata cu moartea

Vasile Dale

Comunicat de presă privind situația preotului misionar Lupșe George Florian după ce acesta a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Am dat startul digitalizării în regiunea de Nord-Vest a României

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.