BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NINSOAREA FACE RAVAGII IN MARAMURES: UN AUTOBUS CU CALATORI A AJUNS IN SANT PE DRUMUL JUDETEAN DIN CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Un alt incident pe soselele judetului Maramures a avut loc din cauza drumului acoperit cu zapada pe drumul judetean Baia Sprie – Cavnic, pe raza orasului Cavnic.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autobuz a pierdut controlul volanului dupa ce a incercat sa evite o masina care urca spre partiile de schi si s-a oprit in santul din dreapta directiei de mers.

In momentul incidentului in autobus erau 20 de calatori. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

La aceasta ora traficul este oprit iar un excavator incearca sa scoata autobuzul pe sosea.

Primarul orasului Cavnic a postat un mesaj dur adresat autoritatilor judetene: „În timp ce domnul Zetea petrece la ,,Crăciun în Maramureș”, noi tractăm mașinile din drumul județean, abandonat de dânsul. Ps: Îl înțelegem că trebuie să mai și petreacă!!!”

Primarul sustine ca nu s-a actionat cu material antiderapant. In accident a fost blocat si secretarul de stat din Ministerul Turismului, Bogdan Tomoioaga. Acesta s-a aratat iritat la adresa politistilor pentru simplul motiv care nu ar ajunge la startul manifestarii „Craciun in Maramures”.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / VIILE APEI: Un bărbat i-a tăiat gâtul colegului de muncă, în timpul serviciului. Agresorul, din Satu Mare, internat la psihiatrie pentru expertiză

Redactie

Două femei din Ocna Șugatag și Borșa au fost bătute de soți în prima zi a anului 2023. Un tânăr din Băița a încălcat ordinul de restricție emis de judecători

Vasile Dale

NE AJUTĂM ÎNTRE NOI! Poliţişti maramureşeni au dus alimente unei familii cu trei copii din Măgureni

Vasile Dale

1 mesaj

Dan decembrie 22, 2018 at 12:39 pm

Primarul IȚĂ CIOLPAN (care intre timp și-a schimbat numele de „scenă” în Vladimir Petruț) dă de pământ cu Gabi Astea de câte ori are ocazia. Nici nu e greu, avem un președinte de Consiliu Județean de toată „coma”, jenant cum unii oameni anonimi ajung în asemenea funcții de conducere și-i interesează doar petrecerile. Bine a zis primarul IȚĂ CIOLPAN: „Rușine Gabi Zetea” !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.