Eveniment

ACTUALIZARE / AȚI VĂZUT-O? Minoră de 14 ani din Baia Mare, căutată cu disperare de familie. A fost găsită după două zile pe str. Victoriei (FOTO)

O fată de 14 ani din Baia Mare este dată dispărută de către familie. Aceasta a fost văzută ultima dată joi, în jurul orei 13:00.

Familia a sesizat și Poliția, iar acum apelează la ajutorul opiniei publice pentru a o găsi. Antonia Tarabuta are 14 ani, 1,65 metri înălțime iar ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată în pantaloni sport și un tricou.

Semnalmentele oferite de mama Antoniei polițiștilor băimăreni: 58 kg, păr roșcat drept, ochi căprui.

Potrivit polițiștilor, Antonia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni jeans vișinii și o geacă de culoare aurie la momentul plecării acesteia de acasă.

Cei care o văd sau cunosc informații despre acest caz sunt rugați să contacteze cel mai apropiat post de Poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Actualizare

Tarabuta Ştefania Claudia a fost găsită azi, în jurul orei 11.00, pe strada Victoriei din Baia Mare. Pe perioada cât a lipsit de acasă nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se revoca urmărirea, minora fiind încredințată mamei sale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: A intrat cu cuțitul intr-o benzinărie din Vișeu de Sus. A amenințat vânzătoarea și un client

Vasile Dale

Oameni din zona Bucureştiului, păcăliţi să dea mii de euro unei echipe de meşteri escroci ce spun că sunt din Maramureș. Cum funcţionează „metoda acoperişul”

Vasile Dale

FOTO: Coliziune între un tractor şi un autoturism la Cărbunari. Ambii conducători auto erau băuţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.