Eveniment

ACTUALIZARE / AȚI VĂZUT-O? Minoră de 14 ani din Baia Mare, căutată cu disperare de familie. A fost găsită după două zile pe str. Victoriei (FOTO)

O fată de 14 ani din Baia Mare este dată dispărută de către familie. Aceasta a fost văzută ultima dată joi, în jurul orei 13:00.

Familia a sesizat și Poliția, iar acum apelează la ajutorul opiniei publice pentru a o găsi. Antonia Tarabuta are 14 ani, 1,65 metri înălțime iar ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată în pantaloni sport și un tricou.

Semnalmentele oferite de mama Antoniei polițiștilor băimăreni: 58 kg, păr roșcat drept, ochi căprui.

Potrivit polițiștilor, Antonia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni jeans vișinii și o geacă de culoare aurie la momentul plecării acesteia de acasă.

Cei care o văd sau cunosc informații despre acest caz sunt rugați să contacteze cel mai apropiat post de Poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Actualizare

Tarabuta Ştefania Claudia a fost găsită azi, în jurul orei 11.00, pe strada Victoriei din Baia Mare. Pe perioada cât a lipsit de acasă nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se revoca urmărirea, minora fiind încredințată mamei sale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Elev de clasa a VIII-a de la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus lovit cu pumnii și picioarele în curtea unității de învățământ dar și în toaletă (actualizare 5)

Vasile Dale

VIDEO – Copil de 12 ani, căzut cu motocicleta într-o prăpastie, lângă Cavnic, în Maramureș. Intervenție contracronometru a salvatorilor (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Opt migranţi au fost găsiţi într-un TIR la o fabrică din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.