Eveniment

Băimărean depistat de polițiști în timp ce conducea fără permis de conducere. A făcut accident pe str. Victor Babeş

Ieri, 07 februarie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victor Babeș din municipiu.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 41 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, a vrut sa iasă din parcarea unui imobil, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 29 de ani din Baia Mare.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 41 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma accidentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, iar conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cauze.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Te-ar putea interesa si

CONTROALE ÎN BAIA MARE: Peste 50 de persoane fizice şi juridice verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

EXCLUSIV: POIENILE DE SUB MUNTE – La 200 m de Primărie, drumul Bisericii este necurățat de două săptămâni. Sute de oamenii își distrug mașinile (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie ca-n filme pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Polițiștii au chemat mascații (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.