BREAKING NEWSEveniment

A PUS VIAȚA PROPRIULUI COPIL ÎN PERICOL – O băimăreancă a furat un câine de la Centrul de Ecarisaj (CAMERE SUPRAVEGHERE)

camere-furtImagini de tot râsul au fost înregistrate ieri de camerele de supraveghere de la Centrul de Ecarisaj din Baia Mare. O femeie, băută de pare, însoțită de un băiețel în vârstă de 10 ani, a intrat prin efracție în curtea Centrului, cu scopul de a fura un câine. A și reușit, însă la plecare a fost nevoită să spargă un lacăt pentru a se face nevăzută. A fost prinsă rapid de poliție.

Băimăreanca a adoptat un câine în luna august a acestui an, însă se pare că familia ei nu a fost de acord cu adopția așa că a fost nevoită să renunțe și să îl ducă înapoi la Centrul de Ecarisaj din Baia Mare.

Iubitoare de animale femeia nu s-a putut împăca cu gândul că nu avea un cățeluș pentru băiețelul în vârstă de 10 ani. Așa că ieri în jurul prânzului, s-a întors la Centrul de Ecarisaj pentru a adopta un alt câine. Simțind faptul că a consumat alcool, angajații Centrului au refuzat-o politicos pe femeie. Aceasta a plecat, însă după o oră s-a întors prin spatele clădirii. Nu singură ci însoțită de copilul ei de 10 ani. A escaladat gardul înalt de doi metri și a pătruns în interior. Dintre zecile de câini, băiatul l-a ales pe PRINCE. Femeia l-a dezlegat pe PRINCE și a intenționat să plece. Nu a mai putut escalada gardul și după mai multe încercări eșuate de a arunca câinele peste gard, băimăreanca a pus mâna pe un bolovan și a spart lacătul.

Angajații Centrului au observat dispariția câinelui și s-au uitat pe camerele de supraveghere. Nu le-a venit să creadă ochilor ce au văzut și au sunat imediat la Poliție. Echipajele de intervenție au indentificat-o pe femeie la scurt timp, în stația de autobuz din zona unui supermarket. Câinele a fost recuperat iar femeia a fost dusă la audieri.

Te-ar putea interesa si

„NORI MAMARI”: Fenomen meteo spectaculos surprins în Baia Mare

Redactie

Primăvara începe cu un MĂRȚIȘOR. Șoferițele ”amendate” cu o floare de polițiștii de la rutieră

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: ADEVĂRATA FAȚĂ A POLIȚIEI DIN MARAMUREȘ (3) – Clădirea Poliției Municipiului Baia Mare va fi reabilitată la… „sfântul așteaptă”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.