16295423_1573908539293721_629610520_nIncident grav in urmă cu puțin timp la Fărcașa. Un băiat în vârstă de 16 ani și-a împușcat accidental prietenul lui, în vârstă tot de 16 ani, cu arma de vânătoare a tatălui său.

Din sursele noastre se pare că băiatul din curiozitate a luat pușca si s-ar fi jucat cu ea. Accidental a descărcat-o direct în piciorul prietenului său de aceeași vârstă

Minorul a fost preluat de echipajul SMURD si este în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii din Fărcașa sunt la fața locului și au demarat o anchetă. Se va urmări și dacă proprietarul armei o păstra în condițiile prevăzute de lege.

ACTUALIZARE 1

“Colegii de la Serviciul Arme Exploziviși Substanțe Periculoase împreună cu colegii de la Secția 3 Fărcașa desfășoară cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2

Băiatul rănit a fost operat de urgență la Spitalul Județean Baia Mare. A avut mare noroc a fost împușcat la doi centimetri de artera femurală. “În urma operației a fost stabilizat. O alică i-a rămas în picior însă este bine” au declarat medicul de gardă.

La Fărcașa, la sediul poliției au fost audiate toate persoane implicate în acest incident. S-a deschis dosar penal pe numele tânărului de 16 ani dar și pe numele tatălui acestuia.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.