BREAKING NEWS

INFRACȚIUNI LA GRĂMADĂ – Șmecheraș din Ploiești prins de polițiști în Baia Mare

criculatie frantaPolițiștii de la Biroul Rutier au oprit la intersecția bulevardelor București cu Republicii un autoturism ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare eliberate de autoritățile franceze.

La volanul acestuia se afla un bărbat în vârsta de 32 de ani domiciliat în Ploiești. El a prezentat documentele de identitate dar și documentele autoturismului (talon de înmatriculare, cartea verde și asigurare – toate emise în Franța).

La o atentă verificare polițiștii au descoperit că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele aplicate erau atribuite unui alt autoturism ce aparține unui cetățean din Ocna Șugatag. Mai mult, actele autoturismului erau falsificate.

În consecință pe numele ploieșteanului s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fals si uz de fals. Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

Sorin Vlașin: PSD lansează campania ”Votezi ca să te salvezi!”

Vasile Dale

EDITORIAL: JURNALIȘTI CU BOTNIȚĂ ÎN MARAMUREȘ – Pentru a nu avea dificultăți la gândire și acțiune, politicienii semnează contracte de publicitate dictatoriale

Redactie

Angajații de la Apele Române au curățat de gunoaie barajul Strâmtori-Firiza și râul Iza (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.